Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Stad Yetişmiyor

İlk 2 Maç Gaziantep’te

İlk 2 Maç Gaziantep’te

Hatayspor 1sezon daha Atatürk Stadı ile

Hatayspor, yeni sezonda maçlarını mevcut Atatürk Stadı’nda oynamayı sürdürecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın acilen bitirilmesi talimatına rağmen, yeni stadın sezona yetiştirilmesinin imkansız olduğu kaydedildi.
Yetkililerin samimi çabalarına rağmen, stadın en iyimser koşullarla 2019 yılı Haziran ayında, yani 12 ay sonra tamamlanmış olabileceği belirtildi. Hatayspor Kulübü de bu gerçeği dikkate alarak, maçlarını Antakya Atatürk Stadı’nda oynamaya devam edecek.
Hatayspor Yönetimi, mevcut stadın Spor Toto 1. Ligi’ne uygun hale getirilmesi için de çalışmalara başlıyor. İlk etapta Passolig kriterlerinin yerine getirilmesi, maraton tribün üstünün tamamen kapatılması ve 750 ile 1000 arası yeni koltuk ilavesi ile kapalı tribünde düzenlemeler yapılması gibi çalışmalarda bulunulacağı öğrenildi.
Hatayspor Başkanı Mehmet Maden, PASSOLİG uygulaması için de bir heyetin bugünlerde ilimize geleceğini ve eksiklerin belirlenip tamamlanmasına çalışılacağı bilgisini verdi.
Bordo-Beyazlı ekibin Başkanı Maden, Hatayspor’un bu sezonki ilk iki maçını, Antakya Atatürk Stadı’ndaki eksikliklerin tamamlanması nedeniyle çevre illerden birinde, muhtemelen de Gaziantep’te oynanacağını bildirdi. -Cemil Yıldız-