Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilay, deprem bölgesinde gece gündüz çalışıyor

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarının sarılması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet

Hatay’da düzenlenen program kapsamında Hatay Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret eden Dinç, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra toplum sağlığına katkı sağlama hedefiyle sahada olduklarını belirten Dinç, danışmanlık merkezi aracılığıyla Hataylılara psikososyal destek verdiklerini ifade etti.

Dinç, “Deprem bölgesindeki insanımızın refahı, esenliği, yeniden ayağa kalkabilmesi, yaralarını çabucak sarabilmesi ve hayata kuvvetli şekilde sarılabilmesi için elimizden geleni gece gündüz yapma niyetindeyiz.” dedi.

Bağımlılıkla mücadelenin önemine de değinen Dinç, “Risk altında olan, büyük acılar ve kayıplar yaşayan insanlar, bağımlılık anlamında daha riskli durumlar yaşar. Dolayısıyla bu topraklarda yaşadığımız büyük bir afettir. Bağımlılık endüstrisinin insanımızı hedef almasına, risk altındaki bölgemizde oyunlar kurmasına izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu. -Mehmet Durmaz-