Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın Son Maçını Kazandılar 76-67

Hatay BŞB Spor Kadın

Hatay BŞB Spor Kadın Basketbol Takımı, yılın son maçında dün EMLAK KONUT’u 76-67 skorla yendi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni transferi Litvanyalı Sventoraite’ye de yer verdiği dünkü maçta, Emlak Konut önünde sahadan 76-67 galibiyetle ayrıldı. Hatay Büyükşehir Belediyespor, dünkü galibiyetle, geride kalan 14 maçta 7 galibiyet, 7 yenilgi ile 21 puana ulaştı ve puan cetvelinde de 6.sırada yer aldı.

Dün Merkez Spor Salonu’ndaki maçın ilk periyodunda Emlak Konut daha iyiydi ve nitekim bu periyodu konuk ekip 17-18 önde kapattı. İkinci periyotta yine konuk ekibin üstün oyunu gözlendi ve Hatay BŞB Spor, devreye 36-40 yenik girmek zorunda kaldı.

İkinci yarı ilk periyodunda ipleri eline alan Hatay’ın Melekleri, bu periyotta skoru 54-54 şeklinde dengelerken, son periyotta ise uzaktan sayılarla rakibini geçti ve sahadan 76-67 skorla galip ayrıldı.

Dünkü maçta, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahaya şu sporcularla çıktı ve attıkları sayılar d şöyle oldu:

Büşra Akbaş 21, Büşra Akgün 3, Sventoraite 12, Gizem Başaran Turan 10, Prince 25, Eda Şahin 6, Selena KörEmlak Konut: Fields 15, Gizem Yavuz 2, Walker 11, Bahar Çağlar.

-Cemil Yıldız-