Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol Arkadaşım 2 filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Yol Arkadaşım 2 filmi ne zaman, nerede çekildi?

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Yol
Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Yol Arkadaşım 2 filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Yol Arkadaşım 2 konusu, özeti ve Yol Arkadaşım 2 oyuncuları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Yol Arkadaşım 2 filminin detayları… Sinemaseverlerin büyük beğenisini toplayan Yol Arkadaşım 2 filmi, beyaz perdedeki başarısının ardından televizyon ekranlarında da izleyiciyle buluşuyor. Filmi izlemek isteyenler, özellikle Yol Arkadaşım 2 konusu, özeti ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte Yol Arkadaşım 2 filminin merak edilen tüm detayları…

Yol Arkadaşım 2 Filminin Konusu Nedir?

Ayvalık’a yaptıkları yolculukta tanışıp dost olan Şeref ve Onur, birlikte yaşadıkları birçok maceranın ardından tam anlamıyla “yol arkadaşı” olmayı başarmıştır. Son bir yılda arkadaşlıklarını daha da pekiştiren ikili, artık sadece iş arkadaşı değil, aynı zamanda ev arkadaşıdır. Ancak birbirinden zıt karakterlere sahip olan bu iki adamın hayatında dertler ve aksilikler bir türlü sona ermez.

Şeref, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur’un menajerliğini üstlenmiştir. Ancak bu işte pek başarılı olamaz. Yaşanan sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski mesleği olan ilaç mümessilliğine dönme kararı alır. Bunun üzerine Şeref, Onur’un hayatına renk katmak için sürprizlerle dolu bir turne ayarlar. İkili için bu turne yolculuğu aşk, macera ve aksiliklerle dolu olacaktır.

Yol Arkadaşım 2 Oyuncuları ve Kadrosu

  • İbrahim Büyükak
  • Oğuzhan Koç
  • Ezgi Eyüboğlu

Yol Arkadaşım 2 filminin çekimleri, İstanbul‘un farklı semtlerinde gerçekleştirilmiştir.

Bu keyifli ve eğlenceli yapım, izleyicilerine hem bolca kahkaha hem de macera dolu anlar vaat ediyor. Yol Arkadaşım 2 filmini kaçırmayın!