Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yol Arkadaşlığı” devam ediyor

Mahalli idareler seçimleri öncesi

Mahalli idareler seçimleri öncesi CHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Do. Dr. Lütfü Savaş’ın seçimi kaybetmesi durumunda CHP il başkanlığı görevinden istifa edeceğini açıklayan, seçimin kaybedilmesinden sonra da Genel Merkeze istifasını sunan Hakan Tiryaki ve aynı seçimlerde görece gelen Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün yol arkadaşlığı devam ediyor. CHP Genel merkezinin Hakan Tiryaki’nin istifasını kabul etmeyip yeniden il başkanı olarak Tiryaki’yi görevlendirmesi üzerine bir tebrik mesajı yayınlayan Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, mesajında il başkanı hakan Tiryaki için “ yol arkadaşım” ifadesini kullandı.

 

Başkan Halil İbrahim Özgün’ün Hakan Tiryaki için yayınladığı mesaj şu şekilde : “ Genel Merkezimizin kararı ile CHP Hatay İl Başkanlığı görevini devam ettirecek olan yol arkadaşım Hakan Tiryaki’ye başarı dileklerimi iletiyorum.

Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve MYK Üyelerimizin aldığı bu karar doğrultusunda tüm aktör ve unsurların birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi için gayret göstereceğiz. Atamanın hayırlı olmasını diliyorum.” – Sinan Seyfittinoğlu-