Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziya Yüksel, HBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı’na Atandı

Geçmiş dönem İŞKUR Hatay

Geçmiş dönem İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle HBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı görevine atandı.
Yüksel, yeni görevinde ilçe hizmetlerinin etkin şekilde sürdürülmesi, yeraltı ve yerüstü sularının değerlendirilmesi gibi önemli sorumluluklar üstlenecek. Ayrıca, bu birimin ıslah edilmesi ve kamu hizmetlerinin Hatay genelinde aktif bir şekilde yayılması için çalışmalar yürütecek.

“HBB’ye hizmet, benim için şereftir”
Ziya Yüksel, bu önemli görevin kendisine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk tarafından tevdi edildiğini belirterek, bu makama uygun görülmesinin kendisi için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu ifade etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğunu vurgulayan Yüksel, “Doğup büyüdüğüm kentin ayağa kalkması için elimden gelen tüm gücüyle hizmet edeceğim. Hatay’ımızın ayağa kalkışı sürecinde ben de elimi taşın altına koydum. Bugünden itibaren de Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle HBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı göreviyle Hatay’ımıza hizmetlerimi sürdüreceğim,” dedi.
Yüksel, kendisini bu göreve layık gören Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e ve ekibine teşekkür ederek, “El birliğiyle Hatay için mücadele edecek olmamızdan dolayı memnuniyetimi iletiyorum,” şeklinde konuştu.