Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Kasım Mesajları

Vali Doğan’dan 10 Kasım

Vali Doğan’dan 10 Kasım Mesajı:
Atatürk; insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir yetenek
Vali Rahmi Doğan, yayınladığı 10 Kasım mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir yetenek olduğuna vurgu yaptı. Vali Rahmi Doğan, 10 Kasım mesajında şöyle dedi:
“Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi ve hamisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünde, onu bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.
Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla elde ettiği zaferlerle milletinin refah ve mutluluğu için çalışan Atatürk, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğe de ışık tutan, ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir’ sözünden hareketle, onun mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce Şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığa her şart altında sahip çıkıp, Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve yeni nesillere en iyi şekilde aktararak yaşatmaktır.
Bu vesileyle, tüm dünyaya ders olacak şekilde tek ses, tek nefes, tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve İstiklal Savaşımızın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm Şehitlerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum.”

Savaş’tan 10 Kasım Mesajı: T.C.’ye dört elle sarılmalıyız
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıldönümü mesajında, “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne dört elle sarılmak gerektiğini hatırlattı.
Başkan Savaş’ın mesajı şöyle:
“Milli Mücadele yıllarında gösterdiği cesaret ve kahramanlıkla bir milleti ayağa kaldıran, Kurtuluş Savaşı’ndaki önderlik ve mücadelesiyle Türk Milletini bağımsızlığa kavuşturan Mustafa Kemal Atatürk, askeri, siyasi ve şahsi yaşamında tüm dünyaya örnek olmuştur
Bin bir emek ve zorlukla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, onun devrim ve atılımlarıyla büyümüş, ilerlemiştir. Bugün sahip olduğumuz her değer ve kazanımı, onun ve kahraman silah arkadaşlarının başarısı sayesinde elde ettiğimizi unutmamamız gerekmektedir.
Millet olarak geleceğe emin adımlarla yürürken, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolu kullanmalı ve izinden ayrılmamalıyız. Başkomutanımızı, fikir ve eserlerine sahip çıkıp, koruyarak yaşatmalı, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine onun fikir ve ilkeleri ile taşımalıyız. Atamızın en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ne dört elle sarılmalıyız.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 82. Yıldönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, vatanımız uğruna fedakarca Şehit ve Gazi olan kahramanlarımızı minnetle anıyorum.”

Güzel’den 10 Kasım Mesajı:
O’nun devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kalacağız
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete göçüşünün 82. Yıldönümünde, “O’nun devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kalacağız” mesajı verdi.
Defne Belediye Başkanı Güzel’in mesajı özetle şöyle:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizde demokrasi anlayışının temellerini atarak, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, ileriyi görme yeteneği ve askeri dehasıyla yepyeni bir çığır açmıştır. Atatürk’ün ebedi aleme göç etmesini, sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz, her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir.
Yolunu aydınlattığın, uğruna hayatını adadığın bu millet, seni hiç unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bu duygularla, ebediyete intikalinin 82. Yıldönümünde, devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kalarak gönlümüzde sonsuza dek yaşatacağımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun şahsında, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, minnet ve büyük bir özlemle anıyorum.”

ÇYDD 10 Kasım Mesajı: O, yol göstericimiz…
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antakya Şube Başkanı Gülfer Öztürk Güler, yayınladığı 10 Kasım mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün yol göstericiliği, yönlendiriciliği ve rehberliğinin salt ülkemize değil, dünyaya da örnek olduğunu, dünya devletlerine yol gösterici olmaya devam edeceğini belirtti.
Mesajında, bu nedenle her geçen gün O’na daha çok ihtiyacımız olduğunu anladığımızı ve O’nu daha büyük bir özlemle arıyor ve andığımızın altını çizen ÇYDD Şube Başkanı Gülfer Öztürk Güler, şöyle devam etti:
“Aziz Atam, Atatürk kuşağı; kurduğun Cumhuriyeti yaşatma, ilkelerinden ödün verilmesini engelleme görevi ile yükümlü olduğunun bilincinde olarak, kendine düşeni hiçbir şeyden çekinmeden yerine getirme azim ve kararlılığındadır.
İnanıyoruz ki; Sevr’i hortlatmak, Lozan’ı tartışma konusu yapmak ve böylece O’nun ilke ve devrimlerini sonlandırmak isteyenler, Atatürk kuşağının bu birlik ve beraberlik anlayışı ile kenetlenişi sonucu, her zaman olduğu gibi bu kez de hüsrana uğrayacaklardır.
Ulu Önder; aramızdan ayrılışının 82.yılında, sizi rahmet, minnet ve şükran duygularımızla anarken, sizi her zamankinden daha büyük bir özlemle aradığımızı bir kez daha yineleyerek, hatıranız önünde saygıyla eğiliyor ve ‘Nur İçinde Yatın Aziz Atamız’ diyoruz.”

CHP İlçe Başkanı Kutlu:
O’nun eserlerini geleceğe taşıma günü…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete göçüşünün 82. Yıldönümünde, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma sorumluluğumuz olduğunu vurgu yaptı.
CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu’nun mesajı şöyle:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, önderimiz, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, tüm dünyaya örnek olmuş büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yılında saygı, rahmet ve giderek büyüyen bir özlemle anıyoruz.
10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, onurlu bir gelecek, huzurlu bir toplum ve kimsesizlerin kimsesi olan bir Cumhuriyet hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır.
Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti; birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir.
Bu inançla, Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyoruz.” -Haber Merkezi-