100. Yıl Cumhuriyet Kupası HATSU’nun

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet kupası futbol turnuvası final maçıyla son buldu. HBB Esentepe futbol sahasında oynanan turnuvanın şampiyonu Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hatay Su ve Kanalizasyon Genel İdaresi (HATSU) futbol takımı oldu. Şampiyonu sosyal medya hesabından kutlayan Başkan Savaş “Sporun birleştirici ve dayanışma gücünü yansıtmak amacıyla turnuvamızda mücadele eden tüm takımlarımızı […]

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet kupası futbol turnuvası final maçıyla son buldu.

HBB Esentepe futbol sahasında oynanan turnuvanın şampiyonu Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hatay Su ve Kanalizasyon Genel İdaresi (HATSU) futbol takımı oldu.

Şampiyonu sosyal medya hesabından kutlayan Başkan Savaş “Sporun birleştirici ve dayanışma gücünü yansıtmak amacıyla turnuvamızda mücadele eden tüm takımlarımızı kutlarım. ” Dedi.

Turnuva’ya katılım gösteren takımlar arasında şampiyon HATSU ile 2. olan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 3. olan Medeniyetler takımı ve 4. olan Yeniçağ takımı Kasım ayında başladıkları bu turnuvada güzel başarılar elde etti. 

Deprem sonrası Hatay’ın ve Hatay insanının normalleşmesi için böyle erkinlerin önemli olduğunun bu yüzden düzenlendiğinin altını çizen Savaş, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version