120 Yıl Hapse Mahkum<br>Sanık Yakalandı

5 İl Ağır Ceza Mahkemelerince, “Dolandırıcılık ve Sahtecilik” suçlarından verilmiş hapis cezaları var Jandarma, bugüne kadar en çok hapis cezası alan sanığı, sahte kimlikle Dörtyol’da yakaladı… 5 ayrı şehrin Ağır Ceza Mahkemelerince, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarını işlediği gerekçesiyle hakkında toplam 120 yıl hapis cezası verilmiş olan bir sanık, Jandarma tarafından, üzerindeki sahte kimlikle ele geçirildi. […]

5 İl Ağır Ceza Mahkemelerince, “Dolandırıcılık ve Sahtecilik” suçlarından verilmiş hapis cezaları var
Jandarma, bugüne kadar en çok hapis cezası alan sanığı, sahte kimlikle Dörtyol’da yakaladı…

5 ayrı şehrin Ağır Ceza Mahkemelerince, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarını işlediği gerekçesiyle hakkında toplam 120 yıl hapis cezası verilmiş olan bir sanık, Jandarma tarafından, üzerindeki sahte kimlikle ele geçirildi. Bugüne kadarki toplamda en yüksek hapis cezasına çarptırılmış kişiyi ele geçiren Jandarma, sanığı, Dörtyol ilçesinde ele geçirdi.

Hatay İl Jandarmanın Dedektifleri JASAT ile Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışma esnasında, sosyal medya platformunda, farklı illerde ikinci el eşya alım/satımı ile dolandırıcılık yaptığı ve sahte kimlik kullandığı tespit edilen H.B. isimli şahsın Dörtyol ilçesine geleceği bilgisinin alınması üzerine, harekete geçildi.

Konuyla ilgili 11 Mart Perşembe günü yapılan operasyon sonucunda, Yeşilköy Mahallesi’nde sahte kimlikle yakalanarak gözaltına alınan H.B. isimli şahıs hakkında, 17 ayrı Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından; Kahramanmaraş, Ceylanpınar, Mersin, Seydişehir ve Konya Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından verilmiş toplam 120 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

JASAT’lar tarafından bugüne kadar yakalananlar arasında, hakkında en yüksek hapis kararı bulunan şüpheli, Jandarma’daki işlemlerin tamamlanmasını müteakip sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. -Mehmet Durmaz-

Exit mobile version