Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberleri

Hatayspor Kulübü, üyelerine aidat

Hatayspor Kulübü, üyelerine aidat ödeme çağrısı yaptı
Hatayspor Kulübü Yönetimi, bu ayın sonunda gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesi, aidat borcu olan üyelerine ödeme çağrısında bulundu. Hatayspor Kulübü’nün, üyelerine yönelik duyurusu şöyle:
“Kulüp üyelerimizin dikkatine! ‪Hatayspor Derneği 2019 yılı aidatlarını henüz ödememiş üyelerimizin 500 TL tutarındaki aidatı, Olağanüstü Genel Kurul öncesi, QNB Finansbank TR31 0011 1000 0000 0083 0026 56 Iban numaralı hesaba yatırmaları önemle rica olunur.”

Hatayspor Kulübü’nden teröre kınama
Hatayspor Kulübü, Tunceli kırsalında 2 askerimizin şehit edildiği olayı düzenleyen terör örgütünü ve saldırısını kınadı, Şehitlerimize rahmet dileğinde bulundu.
Hatayspor Kulübü mesajı şöyle:
“Tunceli kırsalında, güvenlik güçlerimizle teröristler arasında çıkan çatışmada iki askerimizin Şehit olduğunu ve iki askerimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine baş-sağlığı, yaralı askerleri-mize acil şifalar dileriz”

Sezer Demirspor’da
Hatayspor ile aynı grupta mücadele eden Adana Demirspor, kiralık verdiği futbolcusu Sezer’i geri aldı. Adana Demirspor’da devre arasında takımdan ayrılıp Ümraniyespor’a transfer olan Sezer Özmen geri döndü. Tecrübeli stoperle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı duyuruldu.