16.Yıl Coşkusu

Pasta Değil, Tepside Künefe Kesildi, Halay Çekildi… Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, kuruluşunun 16.yılını coşkulu şekilde kutladı. Dernek Başkanı Serpil Öğüt, Dernek yöneticileri ile üyeleri, 16. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladılar. Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta düzenlenen kuruluş yıldönümü yemeğine, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’nun eşi Prof. Leyla Harputlu başta olmak üzere, bazı protokol […]

Pasta Değil, Tepside Künefe Kesildi, Halay Çekildi…

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, kuruluşunun 16.yılını coşkulu şekilde kutladı.

Dernek Başkanı Serpil Öğüt, Dernek yöneticileri ile üyeleri, 16. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladılar.

Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta düzenlenen kuruluş yıldönümü yemeğine, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’nun eşi Prof. Leyla Harputlu başta olmak üzere, bazı protokol üyesi eşleri, Dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, yaptığı açılış konuşmasında, 16 yıl önce heyecanla kurdukları bu dernekte, aynı heyecan ve sevgiyle görev yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

“16 yıllık süre içerisinde, Hatay geneli birçok ilçemizde ve köylerimizde, özellikle okulları ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlerimizin ruhlarına dokunduk. Her yıl onlarca mahalle ve okulu ziyaret ederek, çocuk ve gençlerimizin giyim, gıda, kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Binlerce çocuk ve gencimizin yüzünü güldürdük. Mutluyuz ve gururluyuz. Çalışmalarımız, büyük bir heyecan ile artarak devam edecek. Bizlere destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına, işadamlarına, esnafımıza, basın mensuplarına ve üyelerimize teşekkür ederim.”

Derneğin basın sözcülüğünü de üstlenen Gazeteci Hüseyin Zorkun, katıldığı dayanışma yemeğinde, Dernek üyelerinin daha sonra, yaş pasta yerine, büyükçe tepside 16. yıl künefesi keserek kutlama yaptığını bildirdi. Konuklar, daha sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. -Mutlu Yanık-

Exit mobile version