Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

18 Yıllık MKÜ serüveni sona erdi

Prof.Dr. Kaplankıran’ın Emekliliği Hatay

Prof.Dr. Kaplankıran’ın Emekliliği

Hatay MKÜ Ziraat Fakültesi’nde 18 yıldır görev yapan Prof. Dr. Mustafa Kaplankıran, geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen bir törenle emekliye ayrıldı.
Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Ziraat Fakültesi Dekanı Okan Şener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mert, akademik ve idari personel ile Prof. Dr. Mustafa Kaplankıran’ın ailesi ve sevenlerinin katıldığı törende konuşan Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kazım Mavi, “Mustafa Kaplankıran Hocam, birçok ilki gerçekleştiren ve kendisine verilen birçok görevi layıkıyla yerine getirmiş bir kişidir. 18 yıl süren Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı sürecinde katkıları tartışılmazdır” dedi.
Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Şener de törende emeği geçenlere teşekkürlerini aktarırken, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç ise duygu yüklü şu sözleri söyledi:
“İnsan için en önemli şey, güzel hatıralar ile anılmaktır. Arkasında güzellikle anımsanacak izler ve eserler bırakmaktır. Sayın Mustafa Kaplankıran’ın da üniversitemize ve fakültemize, üzerinden yıllar geçse de saygıyla hatırlanacak olan büyük katkıları olmuştur. Bundan sonraki dönemlerde görev alacak genç arkadaşlarımızın da geçmişi anımsarken, buraya hizmet vermiş herkesin buraya bir tuğla kattığını unutmaması gerekiyor.”
Tören, Prof. Dr. Mustafa Kaplankıran için kurulan serbest kürsüde sevenlerinin konuşmaları ile devam etti. -Selvi Günay-