2 ayda 7007 ev’e girildi

Antakya CHP’de gençler ve kadınlar çok iyi çalışıyor Antakya CHP İlçe Başkanlığı bünyesindeki Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyeleri, inanılmaz bir performansla ve seçim yarın olacakmış gibi çalışıyor. İlçe Başkanı Ümit Kutlu, son 2 ayda Antakya’da 7007 evin kapısını çalarak, sakinleriyle bir araya geldiklerini kaydetti. Kutlu, bu konudaki çalışmalarına dair şu bilgiyi verdi: “Yaklaşık iki […]

Antakya CHP’de gençler ve kadınlar çok iyi çalışıyor

Antakya CHP İlçe Başkanlığı bünyesindeki Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyeleri, inanılmaz bir performansla ve seçim yarın olacakmış gibi çalışıyor. İlçe Başkanı Ümit Kutlu, son 2 ayda Antakya’da 7007 evin kapısını çalarak, sakinleriyle bir araya geldiklerini kaydetti.

Kutlu, bu konudaki çalışmalarına dair şu bilgiyi verdi:

“Yaklaşık iki aydır, doksan beş mahallemizdeki öbek sorumlularımız ile birlikte devam ettirdiğimiz birebir hane ziyaretlerimizin 7007’cisini, bugün Gazi Mahallemizde ikamet eden Mehmet Güzeloğulları ve Ailesine gerçekleştirdik. Antakya’mızı hane hane ziyaret etmeye devam ediyoruz.”

Önceki gün Antakya Aydınlıkevler’e giden CHP’li kadınlar ve gençlerin bu saha çalışması sonrası da şu paylaşım yapıldı:

“Antakya’da İzimiz Olacak Projesi kapsamında, saha çalışmalarımızı Aydınlıkevler Mahallemizde sürdürdük.

Antakya’mızda çalmadık kapı bırakmıyoruz. İktidarımızda yeşerteceğimiz umut tohumlarını her hanemize ekmeye devam ediyoruz.”

-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version