2 Belediye etkinliği aynı güne denk geliyor

Expo ile Arsuz Bahar Şenlikleri Aynı Gün İkisi de Hatay yerel yönetim kurumu, ikisi de CHP’ye mensup yerel yönetim. Biri, Hatay Büyükşehir Belediyesi, diğeri Arsuz İlçe Belediyesi. Her ikisinin de 2 ay sonraki etkinlikleri, tesadüftür, aynı günlere denk geldi. Arsuz Belediyesi, 30 Mart günü başlayacak “Bahar Şenlikleri” etkinliklerini, 15 gün süreyle, 14 Nisan tarihine kadar […]

Expo ile Arsuz Bahar Şenlikleri Aynı Gün

İkisi de Hatay yerel yönetim kurumu, ikisi de CHP’ye mensup yerel yönetim. Biri, Hatay Büyükşehir Belediyesi, diğeri Arsuz İlçe Belediyesi. Her ikisinin de 2 ay sonraki etkinlikleri, tesadüftür, aynı günlere denk geldi. Arsuz Belediyesi, 30 Mart günü başlayacak “Bahar Şenlikleri” etkinliklerini, 15 gün süreyle, 14 Nisan tarihine kadar sürdürecek. Hatta Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde kurullarla bir toplantı gerçekleştirdi, hazırlıklar masaya yatırıldı, ardından da şu kısa mesajı paylaştı:

“30 Mart-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Bahar Şenlikleri ile ilgili ilk istişare toplantısını gerçekleştirdik.”

Öte yandan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de, 1 Nisan tarihinde başlayacak uluslararası organizasyonu EXPO 2021 var. Arsuz Belediyesi, 30 Mart ile 14 Nisan arası Bahar Şenlikleri yaparken, Büyükşehir Belediyesi de 1 Nisan’dan başlamak üzere, muhtemelen 3 ay sürmesi beklenen EXPO Günleri’ni gerçekleştirecek. Ulusalın ötesinde, uluslararası bir organizasyon.

Dedik ya, aynı İl’de iki yerel yönetimin aynı tarihlere denk gelen organizasyonları… -Mutlu Yanık-

Exit mobile version