2 Gol Attı, Hocasına Koştu!

Hatayspor’lu Hamza Gür, son Eskişehirspor maçında birbirinden şık 2 gole imza attı. İlk 11’de sahada yer almayan ve ikinci yarıda oyuna giren Hamza, soldan yapılan ortaya enfes bir kafa vuruşu ile şık bir gole imza atarken, pozisyon takibi ve isabetli vuruşu ile tam puan aldı. Hamza’nın, yine maçın sonlarına doğru kazanılan penaltıda, kaleciden dönen topu, […]

Hatayspor’lu Hamza Gür, son Eskişehirspor maçında birbirinden şık 2 gole imza attı. İlk 11’de sahada yer almayan ve ikinci yarıda oyuna giren Hamza, soldan yapılan ortaya enfes bir kafa vuruşu ile şık bir gole imza atarken, pozisyon takibi ve isabetli vuruşu ile tam puan aldı. Hamza’nın, yine maçın sonlarına doğru kazanılan penaltıda, kaleciden dönen topu, pozisyon takibi yaparak ağlarla buluşturması da, tek devrelik oyundaki başarı hikayesinin başka bir ayrıntısı oldu.
Maç sonrası bir açıklama yapan Hamza, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz. Özellikle Adana Demirspor ve Osmanlıspor’un puan kayıpları yaşadığı bir haftada alınan bu galibiyet çok önemliydi. Zaten kazanmamız gereken bir maçtı. Devamının geleceğini ümit etmekteyim” dedi.
Hamza, attığı gollerden sonra tribünlere ve hocası İlhan Palut’a doğru koşarak, sevincini paylaştı.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version