“2018 dolu dolu geçti”

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz: İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2018 yılının son Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 2018 yılını dolu dolu faaliyetlerle geçirdiklerine dikkat çekti. Yılmaz, “Odamız, bölge ekonomisine yön vermenin yanı sıra, önemli projelere de katkı sağlanmıştır. İskenderun’u ilgilendiren sorunların çözülmesi ve en yetkili mercilere iletilmesi noktasında […]

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz:

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2018 yılının son Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 2018 yılını dolu dolu faaliyetlerle geçirdiklerine dikkat çekti. Yılmaz, “Odamız, bölge ekonomisine yön vermenin yanı sıra, önemli projelere de katkı sağlanmıştır. İskenderun’u ilgilendiren sorunların çözülmesi ve en yetkili mercilere iletilmesi noktasında kamuoyu oluşturmuştur” dedi.
Oda bünyesinde düzenlenen KOSGEB Girişimcilik eğitimlerine de işaret eden Yılmaz, bu eğitimler sayesinde yeni iş imkanları sağlandığını ve istihdam alanları oluşturulduğuna işaret etti. “2019 yılında da aynı kararlılıkla ve el birliği ile çalışarak, Odamıza ve bölgemize vizyon kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız” diyen Yılmaz, 2019 yılının bölgemiz, ülkemiz ve iş dünyası için hayırlı olmasını temenni etti.
İTSO Meclisi’nde 2019 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi. -Mutlu Yanık-

Exit mobile version