24 saate neler sığdırmadı?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hafta sonu gerçekleştirdiği Hatay ziyaretinde, 24 saatte inanılmaz bir tempo ile çok sayıda tören, açılış, ziyaret, görüşme, konferans gibi etkinliklere katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hafta sonu geldiği ilimizde, inanılmaz, yüksek bir tempo içinde çok sayıda etkinliğe katıldı. Cuma gece yarısı Hatay’a gelen Dışişleri Bakmanı Mevlüt Çavuşoğlu, ilk olarak, yakın korumalarından, […]

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hafta sonu gerçekleştirdiği Hatay ziyaretinde, 24 saatte inanılmaz bir tempo ile çok sayıda tören, açılış, ziyaret, görüşme, konferans gibi etkinliklere katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hafta sonu geldiği ilimizde, inanılmaz, yüksek bir tempo içinde çok sayıda etkinliğe katıldı.

Cuma gece yarısı Hatay’a gelen Dışişleri Bakmanı Mevlüt Çavuşoğlu, ilk olarak, yakın korumalarından, güvenlik görevlisi Mehmet Kabataş’ın Kırıkhan Cumhuriyet Mahallesi’nde vefat eden kayınvalidesi Meryem Ekerbiçer’in ailesine ve korumasına taziye ziyaretinde bulundu.

-KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hatay’da havaalanında uçaktan iner inmez, ilk olarak Kırıkhan’a gitti ve burada İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tarafından karşılandı. Bakan Çavuşoğlu ile Başkan Yavuz, ayaküstü bir süre görüştü.

-ÜLKÜ OCAKLARINA GİTTİ-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hatay temasları sırasında Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’na da gitti ve ülkücü yönetici ve üyelerle bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu’na Ülkü Ocakları ziyaretinde; Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik de eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Ülkü Ocakları’ndan övgüyle söz eden Bakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı’nın bekası için emek veren Ülkü Ocakları’nın her mensubunun çalışmalarını yakından takip ettiğini beyan etti.

Bakan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları’nın yiğit gençlerine, bizlere gösterdikleri nazik karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Ülkemizin, devletimizin ve bekamızın devamı için göstermiş olduğunuz destek, takdire şayan. Ülkü Ocakları’nın duruşu takdire şayandır. Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları’nın desteği bizim için çok önemli.

Cumhur İttifakımız, sadece Türkiye için geçerli değildir. Bizim ‘gönül coğrafyamız’ dediğimiz yerler, mazlumların olduğu her yer, Türkiye’nin ilgi alanıdır. Ülkü Ocakları, örnek duruşuyla, gençlerimizin eğitimlerine verdiği destekle ve tüm milli manevi konulara gösterdikleri tavırla çok önemli bir misyon üstlenmektedir. Bu anlamda, Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerini önemsiyorum. Hatay’da da çok güzel bir binada, önemli projeler gerçekleştirerek, gençliğin gelişiminde katkıda bulunuyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Bakan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları ile birlikte projeler geliştirmek için de çalışma gerçekleştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

-DÖNER: ÜLKÜ OCAKLARI, LİDERİNİN EMRİNDE, GENEL BAŞKANININ İZİNDE…-

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner da cevaben, “Ülkü Ocakları’mız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın izinde” mesajı verdi.

Başkan Döner, ziyaretin anısına Bakan Çavuşoğlu’na, Kuranı Kerim ve Ülkü Ocakları’nın gençliğe armağanı olan “Hızlı Okuma ve Anlama Programı” Odak 2023’ü takdim etti.

-UZUN ÇARŞIYA GİTTİ-

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 saatlik Hatay ziyaretinde Antakya Uzun Çarşı’ya da gitti, buradaki esnaftan büyük ilgi gördü. Uzun Çarşı geçişinde, Birlik Başkanı Kadir Teksöz tarafından Bakan Çavuşoğlu’na kendisine çiçek takdim edildi. Bakan Çavuşoğlu, Uzun Çarşı ziyaretinde, yaptırılan ve üzerinde adı yazılı olan peynirli künefeye de şiresini kendi eliyle döktü.

-ALTINÖZÜ FESTİVALİNDE-

Bakan Çavuşoğlu, Cumartesi sabahı Altınözü’ne gitti ve zeytin-zeytinyağı hasadına katıldı, festival etkinliklerini izledi. Bakan Çavuşoğlu, eline sepeti alarak zeytin hasadı gerçekleştirdi.

-MKÜ’DE KONFERANS VERDİ-

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, öğleden sonra ise MKÜ’ye gitti ve bir konferans verdi. -Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version