25 Evim Vardı Ama Yıkıldı Ne Yapacağım?

Bu da Farklı Bir Yaklaşım… Antakya’da bir vatandaş, depremde tek konutu olup yıkılanlarla ilgili devletin kredi desteğinin gündem olarak konuşulurken, 25 evi olup ta bu evleri yıkılanları neden kimsenin konuşmadığını, bu kişilerin nereden destek alacağını sordu. Defne ilçesinde Hanifi Ateşer adlı apart otel sahibi okurumuz kendi açısından farklı yaklaşım sergilediği durumuyla ilgili şunları paylaştı: “Herkes […]

Bu da Farklı Bir Yaklaşım…

Antakya’da bir vatandaş, depremde tek konutu olup yıkılanlarla ilgili devletin kredi desteğinin gündem olarak konuşulurken, 25 evi olup ta bu evleri yıkılanları neden kimsenin konuşmadığını, bu kişilerin nereden destek alacağını sordu.

Defne ilçesinde Hanifi Ateşer adlı apart otel sahibi okurumuz kendi açısından farklı yaklaşım sergilediği durumuyla ilgili şunları paylaştı: “Herkes tek evi olanlar konuşuluyor. 25 tane evi olan kişi kredisiz hibesiz evini nasıl yaptıracak. Bu durumda birçok mağdur var. Gündeme getirebilir misiniz? Nasıl yapacağız şaşırdık kaldık. Senin 5 tane ya da 10 tane dairen varsa suçun ne…Kişi başı değil tüm konutlar için hibe ve kredi desteği verilsin. Bu şekilde müteahhitlerin kucağına otururuz bu sistemle Çünkü dairelerimizin yarısını müteahhitlerle paylaşmak zorunda kalırız. Bir binada benim 10 tane dairem varsa ha 10 ayrı kişiye vermiş bina yapılmış ha bir kişiye vermiş bina yapılmış ne fark eder?Kimse bundan bahsetmiyor Ama benim durumunda ki yani birden çok dairesi olanlar buna cevap arıyor.

Antakya Gazetesi’nden ricam; Bu konuyu haber yapmanız, gündeme alınmasının sağlanması ve benim gibilerin mağduriyetinin giderilmesi”

Exit mobile version