27-28 Ekim Konya elektrik kesintisi! MEDAŞ Selçuklu, Karatay, Meram elektrik kesintisi ne zaman bitecek?

Konya'nın bazı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacak. Konya Selçuklu, Karatay, Meram elektrik kesintisi listesine göre elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler açıklandı. 27 Ekim Konya'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak merak ediliyor. Peki, Konya'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte Konya'daki Selçuklu, Karatay, Meram, Ereğli, Akşehir ve Beyşehir elektrik kesintisi listesi ve kesinti süresi!

Konya’nın çeşitli ilçelerinde 27 Ekim 2024 Pazar günü farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı bakım çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak bölgeler arasında Bozkır, Selçuklu, Karatay, Meram, Ereğli, Akşehir ve Beyşehir ilçeleri bulunuyor.

Bozkır İlçesi Elektrik Kesintisi Detayları

Diğer İlçelerdeki Elektrik Kesintileri

Kesinti Bilgisi Sorgulama

Kesintiler hakkında daha fazla bilgi almak için MEDAŞ Elektrik Arıza ve Kesinti Listesi‘ni inceleyebilir veya 186 Elektrik Arıza Hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Güncel durumu ve planlı bakım çalışmalarıyla ilgili detayları MEDAŞ’ın resmi web sitesinden kontrol etmek önemlidir.

Not: Elektrik kesintisi öncesinde elektronik cihazlarınızı korumak amacıyla önlem almanız önerilir. Kesinti sırasında gelişebilecek değişiklikler için MEDAŞ iletişim kanallarını takip edebilirsiniz.

Exit mobile version