3 günde 3 intihar

Hatay’da; Ekonomik sıkıntılar, işsizlik, gelecek kaygısı ve baskılar, gençleri depresyona sokuyor Boğulma vakaları da başladı, 2 günde 3 boğulma olayında 2 kişi öldü İlimiz Hatay’da, son günlerde nedeni bilinmeyen, ancak büyük olasılıkla ekonomik sıkıntı, işsizlik, gelecek kaygısı ve baskılar sonucu olduğu tahmin edilen olaylarda 3 kişi intihar ederek yaşamına kıydı. ARSUZ’DA SONER EROĞLU Arsuz ilçesi […]

Hatay’da; Ekonomik sıkıntılar, işsizlik, gelecek kaygısı ve baskılar, gençleri depresyona sokuyor

Boğulma vakaları da başladı, 2 günde 3 boğulma olayında 2 kişi öldü

İlimiz Hatay’da, son günlerde nedeni bilinmeyen, ancak büyük olasılıkla ekonomik sıkıntı, işsizlik, gelecek kaygısı ve baskılar sonucu olduğu tahmin edilen olaylarda 3 kişi intihar ederek yaşamına kıydı.

ARSUZ’DA SONER EROĞLU

Arsuz ilçesi Karagöz Mahallesi sakini, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan ve amatör futbol kulübü Uluçınarspor’un başkanı olarak, ilçenin sevilen ve sayılan spor adamlarından Soner Eroğlu, intihar ederek yaşamına kıydı. Arsuz Karagöz Mahallesi’nde geçtiğimiz Pazar günü yaşanan acı olayda, Soner Eroğlu’nun, yeğeni ve arkadaşı önünde, elindeki silahla kendini vurmak suretiyle intihar ettiği biliniyor.

İSKENDERUN’DA 16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZIN İNTİHARI

Yine geçtiğimiz hafta sonunda, İskenderun ilçesinde 16 yaşlarındaki genç bir kız öğrenci, öğrenimini sürdürdüğü etüt merkezinde bulunduğu sırada, 4.kattan atlayarak intihar etti. Melike G. adlı genç kız, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ERZİN’DE İNTİHAR

Dün de Erzin ilçemizden bir intihar haberi geldi. Müslüm Süslü adlı yurttaş, intihar ederek yaşamına kıydı.

AYNI GÜN 3 BOĞULMA OLAYI

Hatay’da, bu arada aynı günde iki boğulma olayı yaşandı. 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

İki gün önce Samandağ-Karaçay Barajı’nda balık tutmak isteyen 2 kardeşten, 14 yaşındaki Arda Tandır’ın cesedine ulaşılırken, 2 yaş küçük kardeşi Berat Tandır ise ağır yaralı halde kurtarıldı, yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Bir diğer boğulma haberi ise Payas’tan geldi. İlçeye misafir olarak gelen Musa Köse (15) adlı çocuk, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra suda kaybolan Musa Köse adlı 15 yaşındaki gencin cesedi, dalgıçlar tarafından çıkartıldı. Boğularak ölen Musa Köse’nin, Gaziantep’te toprağa verildiği öğrenildi. -Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version