3 Transfer Daha…

Hatayspor, Burak’tan sonra 2’si orta saha, 1’i açık olmak üzere, 3 transfer yapacak. Karagümrük’lü Burak Bekaroğlu ile her konuda anlaşan ve imza törenini Antalya kampı sonrasına bırakan Hatayspor, ara transferde 3 isim daha almayı planlıyor. Teknik Direktör Volkan Demirel’in raporu doğrultusunda ve önereceği isimlerle anlaşma yoluna gideceği belirtilen Hatayspor’da alınacak 3 isimden 2’si orta saha […]

Hatayspor, Burak’tan sonra 2’si orta saha, 1’i açık olmak üzere, 3 transfer yapacak.

Karagümrük’lü Burak Bekaroğlu ile her konuda anlaşan ve imza törenini Antalya kampı sonrasına bırakan Hatayspor, ara transferde 3 isim daha almayı planlıyor.

Teknik Direktör Volkan Demirel’in raporu doğrultusunda ve önereceği isimlerle anlaşma yoluna gideceği belirtilen Hatayspor’da alınacak 3 isimden 2’si orta saha oyuncusu, 1’i ise açık mevkide oynayan kişilerden olacak. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş da bu yolu izleyeceklerini, hafta sonuna katıldığı HRT’deki programda açıkladı.

Başkan Savaş, bu konuda şöyle dedi:

“Son yaptığımız transfer, (stoper) Burak Bekaroğlu’ndan başka savunmaya transfer yapmayı düşünmüyoruz. Forvet hattında transferi düşünmüyoruz. Zaten yeterli sayıda bu mevkilerde oyuncularımız var. Biz, Volkan Hocamızın istekleri doğrultusunda orta sahaya iki, bir de açık olmak üzere, toplam üç oyuncu daha alarak transferi kapatacağız.”

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version