“Gündem Özel” Hatay programı Cadde TV’de

İklim Gazetecisi Yasemin Mıstıkoğlu, depremin üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen sorunların hala devam ettiği Hatay için özel bir program hazırlıyor. Cadde TV kanalında bu akşam saat 20.00 ile 23.00 saatleri arasında yayınlanacak olan programda birbirinden özel konuklar Hatay’ı konuşacak. Mıstıkoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının konukları şöyle;  Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği […]

İklim Gazetecisi Yasemin Mıstıkoğlu, depremin üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen sorunların hala devam ettiği Hatay için özel bir program hazırlıyor. Cadde TV kanalında bu akşam saat 20.00 ile 23.00 saatleri arasında yayınlanacak olan programda birbirinden özel konuklar Hatay’ı konuşacak.

Mıstıkoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının konukları şöyle;  Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği YKB/ Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. İskender Sayek, Antakya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, Depremzede Nuray Beşerikli, Öğretmen Nuray Asfuroğlu, Yüksek Mimar Özgür Deniz Emir, Hatay Gümüşgöze Çocukevi kurucusu Özlem Şekercioğlu Lesport ve Gazeteci Duygu Ertaş.

 

Exit mobile version