Komşu Adana Demirspor Beşiktaş’ı Adana’da dağıttı!

Hatayspor’un Mersin’de  Trabzonspo’ru 3-2 yenmesinden sonra komşu Adana Demirspor da Beşiktaşı’ı Adana’da 4-2 ile dağıttı! Maçın 8. dakikasında  eski Galatasaraylı Belhanda’nın  golüyle  Adana Demirspor 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu devam ettiren Adana Demirspor Mbaye Niang’ın, ceza sahası dışından bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına gönderdi. İlk yarı sona Adana Demirspor”un 2-0 üstünlüğü ile bitti. Maçın ikinci […]

Hatayspor’un Mersin’de  Trabzonspo’ru 3-2 yenmesinden sonra komşu Adana Demirspor da Beşiktaşı’ı Adana’da 4-2 ile dağıttı!

Maçın 8. dakikasında  eski Galatasaraylı Belhanda’nın  golüyle  Adana Demirspor 1-0 öne geçti.

Baskılı oyununu devam ettiren Adana Demirspor Mbaye Niang’ın, ceza sahası dışından bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına gönderdi. İlk yarı sona Adana Demirspor”un 2-0 üstünlüğü ile bitti.

Maçın ikinci yarısı iki takımın da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Adana Demirspor’da Belhanda yerine Yusuf Erdoğan girerken, Beşiktaş’ta Chamberlain yerine Rashica oyuna dahil edildi.

Maçtaki etkili oyununu sürdüren Adana Demirspor 59. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa vuran Emre Akbaba ile skoru 3-0’a getiren golü attı.

Saatler 75. dakikayı gösterirken Adana Demirspor Nani’nin pasında sol kanattan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan ile durumu 4-0’a getirdi.

Maçtaki gol üstünlüğü ile gevşeyen Adana Demirspor’a ilk hatırlamayı  78′. dakikada Aboubakar Beşiktaş adına bu sezonda ilk golünü attı ve sonucu: 4-1’e getirdi.

Karşılaşmanın 88. dakikasında da Cenk Tosun ceza sahası içinde topu kontrol edip Rashica’ya attı  ve  Rashica’nın ceza sahası yayından vurduğu sert şutun ağlara gitmesiyle sonuç kesinleşti.

Adana Demirspor 4 Beşiktaş -2  (Sami Gökçe)

Exit mobile version