34 STK Buluştu, Gündem: Mucbir Sebep ve Rezerv Alan

Hatay’ın 15 ilçesindeki toplam 34 sivil toplum kuruluşu başkanı veya yöneticisi önceki gün bir araya geldi ve “Mucbir Sebep ile Rezerv Alan” konularını masaya yatırdı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, bu büyük buluşmanın kendi girişimleri sonucu oluştuğunu belirterek şu kısa bilgiyi verdi: “Hatay’daki 34 STK temsilcisi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası […]

Hatay’ın 15 ilçesindeki toplam 34 sivil toplum kuruluşu başkanı veya yöneticisi önceki gün bir araya geldi ve “Mucbir Sebep ile Rezerv Alan” konularını masaya yatırdı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, bu büyük buluşmanın kendi girişimleri sonucu oluştuğunu belirterek şu kısa bilgiyi verdi: “Hatay’daki 34 STK temsilcisi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ev sahipliğinde bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Rezerv Alan ve Mucbir Sebep konularında fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıya aynı zamanda Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Bünyamin Yavuz ve Serdar Şahutoğlu, Meclis Üyemiz Fuat Büyükaşık ile Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu da katıldı.”

Çinçin, toplantıda gündeme getirilen konular, yapılan konuşmalar ve öneriler hakkında detay vermezken, toplantıya katılan STK’ların temsilcilerini şöyle sıraladı:

Exit mobile version