3D Printer Atölyesinin İlk Mezunları

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle İsveç Hükümeti tarafından finanse edilen “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” eğitimlerine katılan ilk grup kursiyerler sertifikalarını aldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesi’nde düzenlenen ve 5 hafta süren eğitime katılan kursiyerler, medikal sektörde inovasyon ve kariyer fırsatları elde etme imkânı bulacaklar. Hatay’da 6 Şubat […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle İsveç Hükümeti tarafından finanse edilen “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” eğitimlerine katılan ilk grup kursiyerler sertifikalarını aldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesi’nde düzenlenen ve 5 hafta süren eğitime katılan kursiyerler, medikal sektörde inovasyon ve kariyer fırsatları elde etme imkânı bulacaklar.
Hatay’da 6 Şubat depremlerinden etkilenen küçük işletmeleri desteklemek amacıyla düzenlenen bu eğitim atölyesi, katılımcılara 3D baskı teknolojisi kullanımı ve medikal cihaz tasarımı konularında detaylı bilgi ve pratik yapma şansı sundu.
16 Temmuz’da başlayacak olan yeni kurs, her hafta salı ve perşembe günleri sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kursa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 13 Temmuz olarak belirlendi.
Detaylı bilgi ve kayıt için 0535 108 38 59 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version