4 Bin 466 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 5 günde Türkiye genelinde düzenlenen “Çember-19” operasyonları kapsamında çeşitli suçlardan aranan 4 bin 466 firarinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre, firarilerden 4 bin 436’sının 5 yıla kadar, 19’unun 5-10 yıl arası, 11’inin ise 10 yıl ve üzeri süredir arandığı belirlendi. Yakalanan kişiler arasında […]

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 5 günde Türkiye genelinde düzenlenen “Çember-19” operasyonları kapsamında çeşitli suçlardan aranan 4 bin 466 firarinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre, firarilerden 4 bin 436’sının 5 yıla kadar, 19’unun 5-10 yıl arası, 11’inin ise 10 yıl ve üzeri süredir arandığı belirlendi. Yakalanan kişiler arasında narkotik, hırsızlık, kaçakçılık, organize suçlar, dolandırıcılık, yağma, cinsel suçlar, terör ve kasten öldürme gibi çeşitli suçlardan arananlar bulunuyor.

Bakan Yerlikaya, operasyonların devletin her kademesindeki güvenlik birimlerinin koordinasyonuyla gerçekleştirildiğini belirterek, operasyonlarda emeği geçenleri tebrik etti ve milletin desteğini vurguladı.

Operasyonlara ilişkin görüntüler de kamuoyuyla paylaşıldı.  – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version