4 Önemli Mesaj

Kongre, gündemde değil. Transfer için telaşa gerek yok. 3 kıtada 11-12 genç ismi denemeye alacağız. Hatayspor’da transferler hoca isteği ve onayı ile olur. Böyle de devam edecek. Sezon açılışı 20 Haziran’da. Hedefimiz ilk 10. Hatayspor Yönetim Kurulu, geride kalan sezon değerlendirmesi ile yeni sezon hazırlıkları kapsamında, dün aylar sonra ilk kez basın mensuplarıyla bir araya […]

Kongre, gündemde değil. Transfer için telaşa gerek yok. 3 kıtada 11-12 genç ismi denemeye alacağız. Hatayspor’da transferler hoca isteği ve onayı ile olur. Böyle de devam edecek. Sezon açılışı 20 Haziran’da. Hedefimiz ilk 10.

Hatayspor Yönetim Kurulu, geride kalan sezon değerlendirmesi ile yeni sezon hazırlıkları kapsamında, dün aylar sonra ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kulüp 2.Başkanı Mustafa Özat ile transfer Komitesi Başkanı Ender Yardımcı, önemli mesajlar verdi.

Kulüp 2.Başkanı Mustafa Özat, Bordo-Beyazlı ekibin, geçen yıl ligi 12.sırada bitirdiğini, hedefe yakın bir derece ile ligi tamamladıklarını hatırlatırken, yeni sezonla ilgili olarak, transferde telaşa kapılınmamasını istedi.

Avrupa, Asya ile Avrupa’nın değişik ülkelerinde halen 11-12 genç futbolcuyu belirlediklerini ve sezon açılışı ile birlikte kampa alacaklarını, bu isimlerin orada deneneceğini söyleyen Mustafa Özat, beğenilen isimlerin kalacağını, beğenilmeyenlerin ise gönderileceğini söylerken, Hatayspor’un gündeminde kongre bulunmadığını ifade etti.

Yeni sezonun 20 Haziran’da açılacağını ve muhtemelen Erzurum’da takımın kampa gireceğini söyleyen Mustafa Özat, “Amacımız, Hatayspor’un, bugünkü durumundan geriye gitmemesi! Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak. Hedefimiz, yine ilk 10’da yer almak. Hedeflerimizden şaşmadık” dedi.

Hatayspor’un transferden sorumlu yöneticilerinden Ender Yardımcı da futbolcu arayışlarının sürdüğünü, halen 3-4 isimle anlaşma noktasında olduklarını ve muhtemelen gelecek hafta içinde imza attırılabileceğini kaydettikten sonra, “Hatayspor’da, 3 yıldan beri teknik direktörlerin istediği, onayladığı futbolcular alınır. Bu, yüzde 90 böyledir. Bundan sonra da teknik direktörümüzün istediği ya da onay verdiği isimler alınacaktır” açıklaması yaptı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version