Osmaniye ve Hatay’da FETÖ firarilerine darbe: 12 hükümlü yakalandı

  Osmaniye ve Hatay’da düzenlenen operasyonlarla, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 firari hükümlü gözaltına alınarak cezaevine sevk edildi. Firari hükümlülere eş zamanlı operasyon Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş cezası bulunan firarilere yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışma doğrultusunda, Osmaniye ve […]

 

Osmaniye ve Hatay’da düzenlenen operasyonlarla, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 firari hükümlü gözaltına alınarak cezaevine sevk edildi.

Firari hükümlülere eş zamanlı operasyon

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş cezası bulunan firarilere yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışma doğrultusunda, Osmaniye ve Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, aranan 12 firari hükümlü yakalandı.

Emniyet işlemleri sonrası cezaevi sevki

Yakalanan hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. Operasyonların, FETÖ’nün faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

Exit mobile version