5 Maçlık Yenilmezliğimiz Var, Sürdürmek İstiyoruz…

Hatayspor Basın Sözcüsü, bugünkü Sivas maçı öncesi konuştu: Hatayspor Kulübü Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, bugünkü Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamasında, Bordo-Beyazlı ekibin 4 maçtır yenilmediğini kaydederek, “Yenilmezliğimizi bugünkü maçta 5’e çıkartmak istiyoruz” dedi. Hatayspor Sözcüsü Rahmi Vardı, şöyle konuştu: “Atakaş Hatayspor, hedeflerini istikrarlı bir şekilde devam ettirecek. Önümüzde, Sivasspor maçı var. Zor bir deplasman olacak. […]

Hatayspor Basın Sözcüsü, bugünkü Sivas maçı öncesi konuştu:

Hatayspor Kulübü Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, bugünkü Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamasında, Bordo-Beyazlı ekibin 4 maçtır yenilmediğini kaydederek, “Yenilmezliğimizi bugünkü maçta 5’e çıkartmak istiyoruz” dedi.
Hatayspor Sözcüsü Rahmi Vardı, şöyle konuştu:
“Atakaş Hatayspor, hedeflerini istikrarlı bir şekilde devam ettirecek. Önümüzde, Sivasspor maçı var. Zor bir deplasman olacak. Biz, Sivas’tan da 3 puan alarak döneceğimizi ümit ediyoruz. Bütün çalışmalarımız bununla alakalı. Hocalarımız, bunla ilgili çalışmalarını da bitirdi. Sivas’tan da 3 puanla dönüp, yenilmezlik serimizi sürdürerek, şehrimizi ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.
Takımımız, Süper Lig’e çıktığı günden bugüne, istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bugün, 27 haftada aldığımız 45 puanla 5. sıradayız. Bu çıkışımızı sürdüreceğiz. Hem deplasmanda, hem evimizde istikrarımızı devam ettireceğiz. Ligi ilk 10’da bitirme hedefimiz devam ediyor. Ayrıca Avrupa kupasını da zorlamaya gayret edeceğiz.”
Rahmi Vardı, Atakaş Hatayspor’un, Süper Lig’e çıktığı ilk günden bu yana lige bir güzellik ve hoşgörü getirdiğini söyledi. Futbolseverlerin, Hatayspor’un futbolundan mutlu ve memnun olduğunu aktaran Vardı, şöyle devam etti:
“İstiyoruz ki, Hatayspor, bu istikrarla başarılarını Avrupa’da ve Türkiye’de devam ettirsin. Ortaya çıkmayı bekleyen futbolcularımızı da gün yüzüne çıkarıp, Türkiye’nin ve dünyanın oyun seyrine sunma planlarımız var.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version