57 Avukat yok

Hatay barosu,”5 Nisan Avukatlar Günü”nü, depremde şehit olan üyesi 57 meslektaşı anma gölgesinde kutladı. Hatay Barosu; “5 Nisan Avukatlar günü”nü, 6 Şubat depreminde can veren 57 meslek mensubu üyesinin şehitlik mertebesine erişmesi gölgesinde kutladı.Dün sabah ilk olarak Antakya Atatürk alanında Anıt önünde çelenk sunumu yapıldı, saygı duruşunda bulunuldu. Dün sabah Antakya’daki törende, Hatay Baro başkanı […]

Hatay barosu,”5 Nisan Avukatlar Günü”nü, depremde şehit olan üyesi 57 meslektaşı anma gölgesinde kutladı. Hatay Barosu; “5 Nisan Avukatlar günü”nü, 6 Şubat depreminde can veren 57 meslek mensubu üyesinin şehitlik mertebesine erişmesi gölgesinde kutladı.Dün sabah ilk olarak Antakya Atatürk alanında Anıt önünde çelenk sunumu yapıldı, saygı duruşunda bulunuldu. Dün sabah Antakya’daki törende, Hatay Baro başkanı Av. Erhan Nizamoğlu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü sebebiyle Antakya Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.Ardından depremde vefat eden meslektaşların anısına yaptırılan anıta her bir meslektaşı adına karanfil sunuldu.


Hatay Barosunca yayınlanan mesajda da :

” Hatay Barosu olarak, birlik ve beraberlik içinde, yitirdiğimiz meslektaşlarımızın anısını hukukun koruyucu gücüyle yaşatma sözümüzü yineliyoruz. Her biri bizim için değerli, her biri hafızamızda canlı kalacak. Ruhsal yasımızı ifade ederken, ailelerine ve sevdiklerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Unutmadık, unutmayacağız.” paylaşımı yapıldı.

Dün öğleden sonra da benzer tören ve anma etkinliği İskenderun’da gerçekleştirildi, saygı duruşunda bulunuldu, Şehit meslektaşları anıtı önünde karanfil bırakıldı. 6 Şubat depreminde Hatay Barosuna kayıtlı 57 üye avukat can vermişti.

İşte aramızdan ayrılan o avukatlar:

Abdullah Doğruyol,Ahmet Beyaz,Ugur Alaz Genç,Alev Safa Yapar,Ali Asaf Bilgin,Ali Genç,Ali Şener,Ayfer Çift,Ayşe Jale Bayındır,Batuhan Dinç,Batuhan Zambak,Bensi Tekirdağ,Bestami Uğur Alkan,Beyza Beşkardeş,Mehmet Burak Genco,Bülent Şener,Cansu Durdu,Cansu Tekirdağ,Ceylan Gülkan Özdemir,Diler Denizoğlu,Esra Bilkay,Filiz Miraç Karaca,Gülsüm Kocacık,Hasan Şen,Hatice Can,Hatice Rana Salih,Hayrettin Neşeli,Hayriye Gamze Ulaş,İlke Ceren Atılğan,İlkin Emir,Kamile Vural Kaplan,Kemal Fatih Özdemir,Fatih Başeğmez,Mehmet Sabri Mursaloğlu,Melahat Yılmazlar,Muhammet Yasin Bal,Mahmut Harmancı,Mehmet Araz,Müzeyyen Uludağ.Mustafa Çağan,Abdullah Selim İnce,Nasım Fırat Bayındır,Nebil Aslan,Nihal Berber,Niyazi Aslan,Ozan Emre Bankir,Pınar Havare,Reyhan Babuç Ahrazoğlu,Sevcan Dulda,Suat Balcı,Şeyda Temizkan,Vefik Çelik,Yusuf Sarıoğlu

(Adil Yeşildağ)

Exit mobile version