6 Puanlık Maç

Hatayspor-Giresunspor Hatayspor, milli maç ve Dünya Kupası arası-sonrası ilk lig maçına çıkıyor. Bordo-Beyazlı ekibin rakibi, Giresunspor. Hatayspor-Giresunspor maçı bugün Antakya’da, Hatay Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanıyor. Ligde tehlikeli bölgedeki iki ekibin mücadelesinin çekişmeli geçmesi beklenirken, Bordo-Beyazlılar, bu maça mutlak 3 puan gözüyle bakıyor. Taraftarlar da bugünkü 90 dakikaya 6 puanlık maç gözüyle bakıyor. Hatayspor’un rakibi, ligdeki […]

Hatayspor-Giresunspor

Hatayspor, milli maç ve Dünya Kupası arası-sonrası ilk lig maçına çıkıyor. Bordo-Beyazlı ekibin rakibi, Giresunspor. Hatayspor-Giresunspor maçı bugün Antakya’da, Hatay Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanıyor.

Ligde tehlikeli bölgedeki iki ekibin mücadelesinin çekişmeli geçmesi beklenirken, Bordo-Beyazlılar, bu maça mutlak 3 puan gözüyle bakıyor. Taraftarlar da bugünkü 90 dakikaya 6 puanlık maç gözüyle bakıyor.

Hatayspor’un rakibi, ligdeki son 2 maçında İstanbulspor önünde 3-1’lik iç saha galibiyeti ve lider Fenerbahçe önünde de İstanbul deplasmanında 2-1’lik galibiyet elde etmişti.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version