9 Haftadır Yenilmiyorlar

Antalyaspor’a göre Hatayspor maçında alınacak galibiyetle tünelin ucu görünecek Süper Lig’in 33.haftasında Hatayspor’u konuk edecek olan Antalyaspor, ligde son 9 haftadır çıktığı bütün maçlardan puan ya da puanlarla ayrıldı. Antalyaspor, 9 haftadan beri yenilmiyor. Antalyaspor Kulübü Sözcüsü Adnan Başkan, ikinci yarının en çok puan toplayan ikinci takımı olduklarının altını çizerek, “Son 7 maçımız kaldı. Maç […]

Antalyaspor’a göre Hatayspor maçında alınacak galibiyetle tünelin ucu görünecek

Süper Lig’in 33.haftasında Hatayspor’u konuk edecek olan Antalyaspor, ligde son 9 haftadır çıktığı bütün maçlardan puan ya da puanlarla ayrıldı. Antalyaspor, 9 haftadan beri yenilmiyor.

Antalyaspor Kulübü Sözcüsü Adnan Başkan, ikinci yarının en çok puan toplayan ikinci takımı olduklarının altını çizerek, “Son 7 maçımız kaldı. Maç maç galip gelerek, istediğimiz hedefe ulaşırız diye umut ediyorum” dedi.

Son 9 maçtaki yenilmezliklerinin dikkatlerden kaçmadığının altını çizen sözcü, “Hatay maçını kazanmak istiyoruz” dedi ve şöyle devam etti:

“Avrupa kupalarına gidebilmek için en büyük itici gücümüz olan taraftara çok ihtiyacımız olacak. Bu hafta pazartesi günü oynayacağımız Hatayspor maçında taraftarımız destek verirse 1 engeli daha kayıpsız atlatabiliriz ve tünelin sonundaki ışığın biraz daha net görünmesini sağlayabiliriz. Hayallerimiz hedeflerimiz var. Nuri Şahin hocamıza herkes güveniyor. Pazartesi günüde galip gelerek, hedefimize bir adım daha yaklaşmış oluruz.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version