90 Kan ve 122 Kök Hücre Bağışı

Kızılay, Samandağ’da kan bağışı kampanyası düzenledi Kızılay, dün Samandağ ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi. İlçe merkezinde kurulan stantlarda ve çadırlar içinde, gönüllü vatandaşlar kan ve kök hücre bağışı yaparken, ilçe yöneticileri de etkinliğe sessiz kalmadı ve İlçe Kaymakamı Murat Kütük dahil birçok ilçe yöneticisi kan bağışladı. Kızılay yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kampanyada 90 kişi kan […]

Kızılay, Samandağ’da kan bağışı kampanyası düzenledi

Kızılay, dün Samandağ ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi. İlçe merkezinde kurulan stantlarda ve çadırlar içinde, gönüllü vatandaşlar kan ve kök hücre bağışı yaparken, ilçe yöneticileri de etkinliğe sessiz kalmadı ve İlçe Kaymakamı Murat Kütük dahil birçok ilçe yöneticisi kan bağışladı. Kızılay yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kampanyada 90 kişi kan bağışlarken, 122 kişi de kök hücre bağışı yaptı.
Bu arada Kızılay adına yapılan paylaşımda, “Samandağ ilçemizde düzenlenen kan bağışı kampanyamıza katılım ve desteklerinden dolayı, Samandağ Kaymakamımız Sayın Murat Kütük, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Sayın Asuman Karacık, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Şafak Miçooğulları, Vakıf Müdürü Sayın Uzay Fırıncı, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Semir Özdemir ve MHP İlçe Başkanı Sayın Hikmet Külahlı ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” denildi.
-Duygu Ertaş-

Exit mobile version