Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91.Dakikada Ne Dediler?

Erdoğan: Hakettiğimiz Bir Galibiyet

Erdoğan: Hakettiğimiz Bir Galibiyet

Altıparmak: Atanın Kazanacağı Bir Maç Oldu

Hatayspor-Kasımpaşa maçı sonrası konuşan Bordo-Beyazlıların Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, haklı bir galibiyet elde ettiklerini söylerken, İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’nın Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise atanın kazanacağı bir 90 dakika olduğunu söyledi.
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın genelinde daha fazla topa sahip olan, hücumu düşünen, zaman zaman 3. bölgede baskı yapan ve rakibini oyuna sokmayan tarafın Hatayspor olduğunu söyledi. Oyuncularına, gösterdikleri performans dolayısıyla teşekkür eden Erdoğan, maçı şöyle değerlendirdi:
“Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Oyuncularım, sahada çok büyük bir mücadele gösterdi. Çok karakterli oyuncular. Oyuncularımla çalışmaktan çok büyük bir keyif ve gurur duyuyorum. İnşallah bunun devamını getiririz. Tabii yenince her şey güzel oluyor. Şimdi bunun mutluluğunu yaşayacağız. Yarından itibaren de Alanyaspor maçının hazırlıklarını yapacağız. İnşallah hem gol yememe serisi, hem de puanlar devam eder, rahat bir şekilde ligi iyi bir yerde bitiririz.”
ALTIPARMAK: Hatayspor son 30 dakika tamamen çekildi
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, Bordo-Beyazlı ekibin 1-0 öne geçtikten sonra tamamen geri çekildiğini kaydederken, “Atanın kazanacağı bir maç oldu” dedi. Altıparmak, maça dengeli başladıklarını, rakiplerinin hızlı hücumla golü bulmayı amaçladığını, ancak Hatayspor’un ilk yarıda hemen hemen hiç atak yapamadığını söyledi ve şunları kaydetti:
“İkinci yarıda rakibin üzerimize biraz daha geleceğini biliyorduk. Ona göre de Yusuf’u ön tarafa aldık, değişikliğimizi yaptık. Aslında rakibi iki kere yakaladık, ama rakip de belki de hiç ummadığı bir anda çıkarken, yakaladığı topla öne geçti. Öne geçtikten sonra, zaten tamamen defans yaptılar. Oyunu kurtarma adına ataklar yaptık. Bizim adımıza çok fazla pozisyon olmadı. Yaptığımız kişisel hatalarla rakibimiz pozisyon buldu. Kısacası, atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı. Rakibimiz golü attı ve kazandı.”  -Cemil Yıldız-