91.dk’da ne dediler?

Alfonsh: Doğru İşler Yaptık, Kazandık… Erdoğan: Fırsat Maçıydı, Kullanamadık… Antalyaspor-Hatayspor maçını, iki teknik adam 91.dakikada değerlendirdi. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynadıkları karşılaşma için konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Harika bir gidişatımız var. Bu maçta da doğru anlarda bulduğumuz gollerle maçı koparttık. Çok iyi bir skorla galibiyeti elde ettik” dedi. Hatayspor’u 4-1 yenerek, […]

Alfonsh: Doğru İşler Yaptık, Kazandık…

Erdoğan: Fırsat Maçıydı, Kullanamadık…

Antalyaspor-Hatayspor maçını, iki teknik adam 91.dakikada değerlendirdi. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynadıkları karşılaşma için konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Harika bir gidişatımız var. Bu maçta da doğru anlarda bulduğumuz gollerle maçı koparttık. Çok iyi bir skorla galibiyeti elde ettik” dedi.

Hatayspor’u 4-1 yenerek, yenilmezlik serisini 10 maça çıkarıp, üst üste 5. galibiyetini alan takımı için konuşan Alfons, şöyle devam etti:

“Galibiyeti, taraftarlarımızla paylaşmak çok güzel bir duygu. Stadımızı her zaman dolu görmek istiyoruz. Ligin son 8 haftasına 24 puan hedefiyle çıktık. 2 maçtan 6 puan aldık. Geriye 18 puan kaldı. Kalan 6 maçta, bu müthiş hikayeyi ne seviyeye kadar götüreceğimizi bilmiyorum. İnşallah bütün puanları alırız. Avrupa hayalimiz tabi ki var. Buna ulaşmak süreç meselesi. Birçok puana ihtiyacımız var. Bir şeyleri başarmak için inanmak gerekiyor. Biz inanıyoruz. Kesin olur mu? Emin değilim. Puan farkı oldukça fazla. Biz, kazanmaya devam edelim. Maç maç ilerleyelim. Bakalım nereye varacağız.”

ERDOĞAN: FIRSAT MAÇIYDI, KULLANAMADIK!

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise yaptığı değerlendirmede, son haftalarda Avrupa yarışının içinde kalmak için bu maçın önemli bir fırsat olduğunu, ancak bu fırsatı iyi kullanamadıklarını söyledi. Beklemedikleri bir skor ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Erdoğan, Antalyaspor’un iyi bir galibiyet serisi yakaladığını anımsattı ve şöyle devam etti:

“Biz de Ocak ayında yaşadığımız sıkıntıların ardından, puanlar topluyorduk ve üst gruba dahil olmuştuk. Son haftalarda, Avrupa yarışının içinde kalmak istiyoruz. Bu maç bir fırsattı bizim için, ama sahadan mağlup ayrıldık.

Oyunsal anlamda bize yakışmayan goller yedik. Antalyaspor’un hücum organizasyonlarına çalışmamıza rağmen, o golleri yedik. Futbol, hata oyunu. Daha çok hata yapan bizdik. Girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Öne geçme ve beraberlik fırsatları da yakaladık. Değerlendirmede sıkıntılar yaşadık. Maçın analizini yapıp, hatalarımızdan ders çıkartacağız. Sivasspor maçında bu mağlubiyeti telafi ederiz.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version