Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genel Müdürün Haberi Yok!

Defne- Uğur Mumcu Battı

Defne- Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi’nde tarihi eser dolayısıyla çalışmaların bir yıldır durduğundan ve on binlerce kişinin bir yıldır eziyet çektiğinden Genel Müdür’ün haberinin olmadığı ortaya çıktı. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt’un, tesadüfen geldiği Antakya’da Büyükşehir Belediyesi’nin konuya dikkat çekmesi ve olay yerine gelmesiyle yaşananlardan haberdar olduğu ortaya çıktı. Genel Müdür Kurt ile Kurullar Daire Başkanı Emel Ateş mevcut duruma çok üzüldü.
Durumun böylesine vahim, düşündürücü ve sorumsuzca ilerlediği bir noktadayız.
Battı-Çıktı Projesi’nde çalışmaları durduran Kurul üyelerine; Genel Müdürünüzün bile bu olaydan haberi yokken, Antakya-Defne-Samandağ yolunu 1 yıldır kapatarak binlerce, on binlerce, yüzbinlerce insana eziyet çektirmek neyin nesi?
Geçtiğimiz hafta Hatay’a gelen Genel Müdür ve heyetinin önümüzdeki günlerde Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi ve Antakya Teleferik Projeleri için tekrar bir araya geleceği, projelerin yapımlarının hızlanması için gerekli girişimin yapılarak projenin tamamlanmasına olumlu katkı verileceği ifade edildi.
Bakalım göreceğiz!
-Cemil Yıldız-