Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gastronomi Evi’ne Ödül

Hatay Büyükşehir Belediye’sine ait

Hatay Büyükşehir Belediye’sine ait UNESCO Hatay Gastronomi Evi, ödül aldı.

UNESCO Hatay Gastronomi Evi, 5 Şubat Çarşamba günü İstanbul Portaxe’te gerçekleştirilen Altın Taç Ödülleri gecesinde, ‘Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü’nün sahibi oldu. Tripadvisor ve Google yorumlarındaki olumlu geri bildirimlerin ve mekânı ziyaret eden misafirlerin görüşlerinin göz önünde bulundurulduğu organizasyonda, UNESCO Hatay Gastronomi Evi, “Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü”ne layık görüldü.
Türkiye’de yaşanan elim hadiselerden duydukları üzüntü dolayısıyla törene katılamayan Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş adına ödülü alan Gastronomi Evi Müdürü İpek Aslan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bugün bu ödülü almak için, Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş gelecekti. Ancak ülkemizin geçirdiği kötü günlerden duydukları üzüntü dolayısıyla katılamadılar. Tarihi bir konak olan Gastronomi Evi’miz, onların emekleri sayesinde hizmete açıldı. Ödülü, Gastronomi Evimizin ekibi ile birlikte, onlar adına teslim alıyoruz. Bizleri, olumlu geri bildirimleri ile bu ödüle layık gören misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.” -Cemil Yıldız-