Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik Esnek Çalışmaya Devam Dedi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın idari izinleri 10 Temmuz’dan itibaren kaldırdığı karara gelen tepkiler kararın yeniden rezerv edilmesine neden oldu.

Hatay Valiliği ilgili mercilere esnek çalışma usullerinin devam ettiğine dair yazı gönderdi. Buna göre esnek çalışma, uzaktan çalışma gibi uygulamalar bir ikinci emre kadar devam edecek.

Hatay valiliğinin aldığı bu yeni kararı olumlu bulan CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara bir açıklama yaparak yeni karara desteğini açıkladı. Vekil Kara’nın açıklaması şöyle :“Hatay Valiliği kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların idari izin ve esnek çalışma usulü ile kararını yeniden değerlendirerek Bizim de gündeme getirdiğimiz üzere esnek çalışma usulünün devamına karar vermiştir. Bu karar bölgemiz ve bölgemizde zor koşullarda hizmet eden hekimlerimiz tarafından da olumlu karşılanmıştır. Şimdiki beklentimiz yine gündeme getirdiğimiz sağlık çalışanları ve hekimlerimizin ek ödemelerinin iyileştirilmesidir. Performansa dayalı bir usulden vazgeçilmeli ve Türkiye ortalaması baz alınarak ek ödemeler yapılmalıdır. Bu sürecin de takipçisiyiz.”