Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahbaz’ın Gündemi: Reyhanlıspor’a Sahip Çıkma Zamanı

Reyhanlı Asi sulama birliği

Reyhanlı Asi sulama birliği kooperatifi başkanı olarak yıllardır Amik Ovası çiftçisine sulama alanında hizmet veren Hüseyin Şahbaz, ilgi alanı sporda da Reyhanlıspor’un sahipsizliğine yanıp tutuşuyor.

ŞAHBAZ, acilen bir gece ile davet edilecek 300 kişiden 2000’er TL ile 600 bin lira toplanabileceğini 20 yöneticiden de 10’ar bin lira ile toplanarak toplamda 800 bin lira ile kulübün toparlanabileceğini savundu.

Reyhanlıspor’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtarılması ile ilgili tarım sulaması uzmanı aynı zamanda spor adamı Hüseyin Şahbaz’ın görüşleri şöyle.“ Günlerdir kamuoyunda dolaşan mevcut yönetim bas bas bağırdığı ama ilçenin sözde sahipleri ve yöneticilerinin hiç oralı olmadıkları bir Reyhanlı Spor kongre kaosu var.Eski bir sporcu ve iki dönem Reyhanlı Spora iki dönemde profesyonel 3.ligde Antakya Sporda olmak üzere Kulüp başkanlığı yapmış ve Reyhanlı sevdalısı biri olarak sesiz kalamadım . Şu an ilçede insanların sosyal bir faaliyet olarak insanların müşterekte birleşe bildikleri tek olgu ilçenin tek takımı Reyhanlı Spordur.

Başta ilçe Kaymakamı olmak üzere, Belediye Başkanı , STK başkanları , iş adamları ve siyasiler bu gün değilse ne zaman elinizi taşın altına koyacaksınız . Belediye Başkanlığına soyunan adaylar işte seçimlerde ilçe gençliğinin desteğini arkanıza alma ve aday olma fırsatı . İlçenin protokol üyeleri ya bu işi çözün veya gelin bu işi nasıl çözülür memlekete karşılıksız hizmet edelerden çözüm önerileri alın . İnanın özelikle siyasi cenah bu takım daha kötü duruma düşerse bunu vebalini ödeyemezsiniz. Bu millet sizden bunu hesabını zamanı geldiğinde sorar .Yapılacak tek şey destekleyeceğiz bir yönetimi oluşturup el birliği ile Belediye, İş adamlar , STK ve bu memlekete çok rahat para kazanan şirket veya şahıslardan bu takıma ya destek tam destek sözünü alıp hemen icraata geçmelerini sağlamak.

Sayın Belediye başkanımız Reyhanlı spora tahsis edeceğiniz bir düğün salonu veya bir sosyal tesis bu işin yüzde ellisini karşılar . Bir gece organize edip 300 kişilik bir gecede iki başı 2000 tl den 600 bin tl Yapar . 20 davetiye ben almaya hazırım. Para verebilecek 20 yönetici 10 bin tl kişi başı verse 200 bin tl yapar . Sizin belediye desteğiniz iş adamları , stk desteği bu iş bakın nasıl yürüyecek. Biraz cesaret ve biraz makamınız yetkisini kullanın yeter .

Bakın sayın protokol yıllar önce Antakya sporu Reyhanlı spor yapmak istedik on gün uydu kente her gece toplantı yaptık 200 bin tl verip takımı oturduğunuz yerde 3.liğe taşıyamadınız aktın fursatı kaçırdınız . Şimdi takım BAL liğinde yıllardır dünya para koyup çıktığı BAL liğinde yok olmayla karşı karşıya .

Sayın yöneticiler biraz cesaret ve yürekle bu işe sahip çıkın ve kimi. İstiyorsanız kime güveniyorsanız onu Başkan yapın ve yönetim oluşturun. Bizler sizlere karşılıksız destekleriz . Hatay deprem bölgesi siyasiler Ankara’dan spor toto teşkilat başkanlığında tesis için stada için yenileme için tam zamanı Spor toto teşkilat Başkanlığı gelirinin yüzde ellisini belediye vasıtasıyla tesislere ayırıyor . Bir bilseniz ki siyasetçisi güçlü olan ne imkanlar yaratıyor ilçesine . çekişmeyi bir tarafa bırakıp Reyhanlı Spora sahip çıkma günü”