Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Zehra Güneş ve Volkan Demirel işbirliği Hatay’a 200 Bin TL kazandırdı

atv ekranlarında Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu “Kim milyoner olmak ister?”yarışmasına katılan Milli Voleybolcu Zehra Güneş, bilmesi durumunda 200 bin lira kazanacağı soruya takılınca Joker hakkını Hatayspor teknik direktörü Fenerbahçe eski kalecisi Volkan Demirel’den yana kullandı.

Sunucu Kenan İmirzalioğlu yarışmacı Zehra Güneş’e :”2008 yılında UEFA çeyrek finali maçında karşılaşan Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki 2 maçta beraberlikler bozulmayınca penaltı atışlarına geçildiğinde sonucuyla ilgili 4 seçenek sundu.
Yarışmacı Zehra Güneş bilmesi durumunda 200 bin lira kazanacağı bu soruda takılınca joker hakkını Volkan Demirel’den yana kullandı. Telefonla bağlanan Volkan Demirel önce Türk halkının Cumhuriyet bayramı 100.yılını kutladı ardından depremde yıkılan Hatay için çalışmaya, desteklemeye Hatay halkına moral vermeye devam edeceğinin altını önemle çizdi. Ardından soruyu yarışmacı Zehra Güneş kendisi sordu ve kaleci Volkan “”c” şıkkı olan “Fenerbahçe kalecisi yani ben Volkan Demirel 3 penaltı atışını kurtararak Fenerbahçe finalist oldu” dedi. Volkan Demirel’in cevabını tekrarlayan Zehra Güneş 200 bin lira kazandı. Ardından bu 200 bin lirayı Hatay’daki depremde hayatını kaybedene sporcuları olan Hatay Voleybol takımına bağışlayacağını duyurdu.

Zehra Güneş, “Kim Milyoner Olmak İster?” de kazandığı ödülü depremde hayatını kaybeden voleybolcuların takımı olan Hatay voleybol Kulübü’ne bağışladığını belirtirken, kulübün baş antrenörü Mehmet Pekmez ile birlikte yarışmaya katıldı- Yusuf Cemil Karaçay-

DİĞER VİDEOLAR