Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet sürücüsü havaya uçtu

Hatay’ın Antakya ilçesinde Küçük

Hatay’ın Antakya ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir kavşakta, otomobille çarpışan bir motosiklet sürücüsünün havaya fırladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen kazada, dönmek isteyen bir otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü, çarpışmanın etkisiyle havada savruldu. Yaralanan sürücü, kazadan hemen sonra hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından açıklamalarda bulunan motosiklet sürücüsü Bünyamin Erdoğan, trafikte araç sürücülerinin motosikletlilere yeterince dikkat etmediğinden şikayet etti. Erdoğan, “Biz motosiklet sürücüleri olarak araçların bizi tanımamasından çok şikayetçiyiz. Kavşakta çok sık motosiklet kazaları oluyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri, araç kullananlarının motosiklet sürücülerini önemsememesi. Motosiklet kullanıcılarının da eksiklikleri var, ama biz canımızı motosiklet üzerinde taşıyoruz ve biz kaportayız. Araçların dikkat etmelerini istiyoruz,” dedi.
Erdoğan, ayrıca motosiklet sürücülerinin de zaman zaman araçların arasına girmesinden kaynaklanan kazaların meydana geldiğini belirterek, bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli ve sabırlı olmaları gerektiğini vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-