Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Antakya’da iş yerine girmeye çalışan korkutan misafir: Bu mevsimde bile ortadalar

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Çevre Yolu üzerinde muhasebeci ve mali müşavirlik bürolarının bulunduğu bölgede bir ofiste yılan görüldü. Olay, iş yerlerinde alınması gereken güvenlik önlemlerini gündeme getirdi.

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Çevre Yolu üzerinde muhasebeci ve mali müşavirlik

Antakya Çevre Yolu üzerinde HATAY-BURDUR MALİ MÜŞAVİRLER VE SİGORTACILAR SİTESİNDE faaliyet gösteren bir ofiste yılan görülmesi dikkat çekti. İş yerinde yaşanan olay, özellikle kapalı çalışma alanlarında karşılaşılabilecek benzer durumlara karşı tedbirli olunmasının önemini ortaya koydu. Ofise girmeye çalışan yılanla karşılaşan mali müşavir çok korktuğunu söyledi ve şunları ekledi: Görmeseydim ve yılan ofisime girip saklansa ve sonra aniden ortaya çıksa aklımı kaçırırdım. Ofisim sıcak olduğu için sığınmak amacıyla girmeye çalışmıştır ama ödüm koptu.

Binaların giriş noktalarının kontrol edilmesi, kapı ve pencere çevresindeki boşlukların kapatılması ve risk oluşturabilecek alanların düzenli olarak denetlenmesi, benzer olayların önlenmesinde alınabilecek tedbirler arasında yer alıyor.