Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastane, spor kompleksi olacak

6 Şubat depreminde büyük

6 Şubat depreminde büyük zarar gören ve daha sonra yıktırılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerine bir spor kompleksi yapılacak. Açıklamayı, önceki gün Hatay’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın sorusu üzerine Bakan Bak, mevcut hastane yerine spor kompleksi inşa edileceğini bildirdi.

Antakya Belediye Başkanı Yapar, gelişmeyle ilgili olarak şunları paylaştı: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, yeni spor kompleksi alanında incelemelerde bulunarak tesis detayları hakkında değerli görüşlerini bildirdi. Sayın Bakanımıza şehrimize verdiği önem ve yapılması planlanan yatırımlardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Spor kompleksi yapılacak olan Antakya Alaattin Mahallesi’ndeki Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2017 yılında hizmete girmişti.

Bakan Bak’ın Salı günkü inceleme gezisine katılan Milletvekili Adem Yeşildal da şu paylaşımı yaptı:
“Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın teşrifleriyle, Hatay Valimiz, milletvekillerimiz, Cumhur İttifakı İl Başkanlarımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız, Antakya İlçe Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte, yeniden inşa kapsamında Hatay’ımıza kazandıracağımız yeni spor kompleksinde incelemelerde bulunduk. Spora, eğitime, sağlığa ve her alanda tüm sosyal alanlarımıza AK Parti hükümetimizin hizmetleri ulaşacak.” – Mehmet Durmaz-