Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

11 ilde ”Kıskaç” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-25” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar, Adana, Ankara, Antalya, Çorum, Elazığ, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Kahramanmaraş ve Van illerinde yapıldı.

Operasyonlar sonucunda yakalanan şüphelilerin, FETÖ’nün sözde “Askeri mahrem yapılanması” içinde faaliyet gösterdikleri, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içindeki sorumlu şahıslarla irtibatlarının bulunduğu belirtildi. Ayrıca, bu kişilerin örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Bakan Yerlikaya, FETÖ ile mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, “FETÖ’ye yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

-Yusuf Cemil Karaçay-