Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hakeme dikkat!

Geçen sezon Beşiktaş-Hatay maçında, siyah-beyazlı ekibe hayali bir penaltı kararı veren ve Cenk’in eliyle kestiği topa devam diyen hakem, 1-1’lik Gaziantep-Hatay maçında da ev sahibi ekibe komik bir penaltı verdi.

Geçen sezon Beşiktaş-Hatay maçında,

Yarınki Hatayspor – Samsunspor maçının hakemi, ligin en genç ve yenilerinden olan Bursa bölgesi üst klasman hakemi Cihan Aydın. Aydın’ın geçen sezon yönettiği bazı maçlarda akıllarda soru işareti bırakan pozisyonlar var.

18 Mayıs 2024’te Hatayspor’un puana ihtiyacı olduğu süreçte, İstanbul’da Beşiktaş önünde 2-1 önde iken ev sahibi ekibe uzatma dakikalarında hayali bir penaltı çalarak skorda eşitliği sağlatan Cihan Aydın, aynı maçta Beşiktaşlı Cenk’in kendi ceza sahası 6 pasında topa elle müdahalesine sessiz kalarak Hatayspor’un hakkını yedi.

Aynı hakem, 5 Mayıs 2024 tarihinde Gaziantep’teki 1-1 berabere sonuçlanan maçta ev sahibi ekibin 87. dakikada orta hakemin verdiği hayali penaltı kararında, VAR hakemi olarak sorumluluğunu yerine getirmeyerek hakeme herhangi bir uyarıda bulunmamasıyla da dikkat çekti. – Meriç Demiray-