Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel : İktidar Hataylıları kandırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesi ziyareti sonrası belediye önünde toplanan yurttaşlara hitap etti. Özel, konuşmasında Hatay depremzedelerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekerek, hükümetin verdiği sözleri tutmadığını vurguladı.

Özel, “Hataylıları siyasi tarihimizin en büyük yalanıyla kandırdılar” diyerek, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından verilen konut vaatlerini eleştirdi. Hükümetin seçim döneminde “Bir yıl içinde hepiniz evlerinize kavuşacaksınız” sözüne atıfta bulunarak, Hatay’da yalnızca 101 bin konutun teslim edildiğini belirtti. “Bir yılda 650 bin konut yapacağız” diyenlerin bu vaadi tutmadığını ve yalnızca altıda birine ulaşabildiğini ifade etti.

Özgür Özel, Hatay’ın CHP için özel bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Hatay’ı size ezdirmeyeceğiz, Hatay’a sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi. Ayrıca, önümüzdeki günlerde Merkez Yürütme Kurulu’nu (MYK) Hatay’da toplayacaklarını duyurdu.

Özel, depremzedelerin yüzde 85’inin çadırlarda, konteynerlerde ya da başka şehirlerde zorunlu olarak yaşadığını hatırlatarak, bu durumu asla unutturmayacaklarını söyledi. Seçimlerde yaşanan usulsüzlüklere de değinen Özel, Hatay’ın sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değil, tüm CHP’lilerin meselesi olduğunu vurguladı. – Volkan İcil-