Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’da özel bir sokak: Açılışını Hatay Valisi Masatlı yaptı

Hatay’da Kızılay Haftası kapsamında hazırlanan Kızılay Sokağı, Vali Mustafa Masatlı’nın katılımıyla açıldı. Törende, Türk Kızılay’ın deprem sürecindeki yardım çalışmaları ve gönüllülüğün önemi vurgulandı.

Hatay’da Kızılay Haftası kapsamında hazırlanan Kızılay Sokağı, Vali Mustafa Masatlı’nın

 

 

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Kızılay Haftası dolayısıyla hazırlanan Kızılay Sokağı’nın açılışı yapıldı.

Açılış programında konuşan Vali Mustafa Masatlı, Türk Kızılay’ın savaş, afet ve insani yardım alanlarında üstlendiği role dikkat çekti. Kızılay’ın toplumsal dayanışmanın güçlenmesinde ve gönüllülük bilincinin yaygınlaşmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Masatlı, kurumun çalışmalarının daha geniş kesimlere tanıtılması gerektiğini ifade etti.

Deprem sürecindeki katkılarına dikkat çekti

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay başta olmak üzere deprem bölgesinde yürütülen çalışmalarda Türk Kızılay’ın önemli destekler sağladığını dile getiren Masatlı, özellikle beslenme, barınma ve insani yardım alanlarındaki katkılarından dolayı Kızılay çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür etti.

Kızılay Sokağı’nın çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinde yardımlaşma ve gönüllülük kültürünün gelişmesine katkı sağlamasını temenni eden Masatlı, Türk Kızılay’ın faaliyetlerinin daha fazla kişiye ulaşmasının önemini vurguladı.