Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Öntürk Samandağ’da esnafla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bir dizi program ve açılış kapsamında Samandağ ilçesini ziyaret etti. Çarşı esnafıyla bir araya gelen Başkan Öntürk, kolaylıklar diledi ve ilçenin sorunlarını dinledi. Ayrıca, yapılan çalışmaları değerlendirerek yeni projeler hakkında bilgi verdi.
Esnafların iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Başkan Öntürk, “Biz burada hizmet için varız, siyaset için değil,” diyerek ilçenin sorunlarını çözmek için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Samandağ için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirten Öntürk, ilçede başlatılan Turizm Master Planı ve sosyal alanlar ile taziye evleri projelerine değindi.


Esnaf ziyareti sırasında bir kafede oturan gençlerin daveti üzerine masalarına oturan Başkan Öntürk, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Üniversite eğitimi için şehir dışına gidecek öğrencilere hitap eden Öntürk, “Bir ihtiyacınız olursa çekinmeden arayın,” diyerek gençlere her zaman destek olacaklarını vurguladı.
Öntürk, ayrıca hayata geçirilen İlk Bavulum İlk Biletim projesini hatırlatarak, YKS’de ilk 10 bine, LGS’de ise %1’lik dilime giren öğrencilere burs verileceği müjdesini paylaştı. – Yusuf Cemil Karaçay-