Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzeytepe’de yeni anaokulu protokolü imzalandı

Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe

Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe Mahallesi’nde inşa edilecek yeni anaokulunun yapım protokolü, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Dilek Bayazıt, Hatay Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Hatayspor Klübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu’nun da katıldığı bir törenle imzalandı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, “Bu anaokulu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için atılan önemli bir adım. Eğitime nefes olmaya devam ediyoruz” dedi.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Dilek Bayazıt ise derneğin toplumsal sorumluluk projelerine büyük önem verdiğini belirterek, Hatay gibi önemli bir bölgede bu tür bir yatırımın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bayazıt, “Eğitim, çocuklarımızın hayata en iyi şekilde hazırlanması için bir köprüdür ve biz bu köprünün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Anaokulunun yapımını üstlenen Atakaş Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemi vurgulayarak, “Bu projeyle, Hataylı çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hatayspor sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda toplumsal gelişime de katkı sağlama misyonunu taşıyan bir kuruluştur” diye konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-