Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzel İşler Merkezi depremzedelere umut olacak

Hatay’ın Antakya ilçesinde, İl

Hatay’ın Antakya ilçesinde, İl Müftülüğü ve Türk Diyanet Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen Güzel İşler Merkezi, depremzede vatandaşlara umut kaynağı olmayı hedefliyor. Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da, Türk Diyanet Vakfı tarafından yürütülen yardımlar ve destekler devam ediyor.
Antakya’nın Saraycık Mahallesi’nde kurulan Güzel İşler Merkezi, 3 konteynerden oluşuyor ve Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, merkezde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Topçu, depremzede vatandaşların vakit geçirebileceği bir ortam hazırladıklarını belirterek, merkezin İyilik Atölyesi, Terzi Atölyesi ve Kitap Kafesi ile huzur ve güven dolu bir atmosfer oluşturduğunu ifade etti.
Topçu, merkezden elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve hafızlık öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanıldığını vurguladı. “Güzel İşler Merkezi’nde, Hatay’ımızın yöresel ürünlerinin üretildiği ve vatandaşlara sunulduğu bir yer var. Gönüllü vatandaşlarımız burada her türlü ürünü üretiyor ve ihtiyacı olan kardeşlerimize takdim ediyor. Buradan elde edilen gelirler, özellikle ihtiyaç sahibi depremzede ailelerimize ve hafız öğrencilerimizin ihtiyaçlarına harcanıyor. Onların mutluluğuna şahit oluyoruz,” dedi.
Topçu, “Bütün yavrularımızı, gençlerimizi ve ailelerimizi Güzel İşler Merkezi’ne davet ediyoruz. Burada bir taraftan okurken, diğer taraftan eğlenecekleri ve huzurla çaylarını yudumlayacakları güzel bir ortam mevcut,” diyerek, herkesin katılımını teşvik etti.